CPO

Zelfbouwarchitect Ofmaa is een ervaren CPO architect die woningen naar wens realiseert.

CPO

Zelfbouwarchitect Ofmaa is een ervaren CPO architect die woningen naar wens realiseert.

CPO

Bouwen in eigen beheer

Bij CPO, Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, koop je als groep particulieren samen een kavel en bouwt daar een appartementen complex. Als collectieve opdrachtgever richt je een zogenaamde ontwikkelvereniging op die het project vertegenwoordigt. Het moge duidelijk zijn dat je als collectief opdrachtgever goedkoper uit bent dan bij individuele zelfbouw. Daarbij heb je nog steeds de mogelijkheid om een woning te realiseren die je niet vindt in het reguliere woningaanbod. Het is leuk om samen de toekomstige buurt naar wens in te richten, een uitstekende start als buren!

CPO architect

Een belangrijk onderdeel van het bouwen in eigen beheer is natuurlijk een goede CPO architect vinden. Zelfbouwarchitect Ofmaa maakt CPO creatief en betaalbaar. Bovendien zijn wij in alle facetten van het bouwproces thuis, van het ontwerp tot de organisatie van een CPO vereniging, van de hypotheekaanvraag tot de brandveiligheid.

Als opdrachtgevers mogen jullie zelf de woningen naar wens realiseren. Als architect verwerken wij deze wensen in een ontwerp op maat, waarbij wij zowel het creatieve, het praktische als het zakelijke gedeelte in acht nemen. Vanzelfsprekend zijn wij altijd op de hoogte van de geldende regels voor een kavel.