Je eigen huis bouwen

Een eigen huis bouwen in plaats van een koophuis uit het reguliere aanbod, hoe pak je dat aan? Zelfbouwarchitect Ofmaa uit Amsterdam legt het je uit.

Je eigen huis bouwen

en eigen huis bouwen in plaats van een koophuis uit het reguliere aanbod, hoe pak je dat aan? Zelfbouwarchitect Ofmaa uit Amsterdam legt het je uit.

Zelfbouwarchitect Ofmaa ontwerpt en neemt het hele proces uit handen

Zelfbouwarchitect Ofmaa biedt houvast tijdens de hele bouwperiode op elk vlak. Waar jij minder verstand van hebt of niet meteen aan denkt, wijzen wij jou de weg. Wij maken niet alleen jouw ontwerp, maar ontzorgen jou ook bij alle bijkomende zaken, zoals de hypotheekaanvraag, de brandveiligheid en de duurzaamheid. Door samen te werken met een zelfbouw-architect voldoe je zeker aan alle eisen en bouwvergunningen. Een totaalpakket dus, een vast aanspreekpunt gedurende het gehele bouwproces, van het ontwerp tot de overhandiging van de sleutel. Ook bij het interieurontwerp komt alles aan bod: vloeren, wanden, keuken, badkamer, deuren, kozijnen, verlichting, materialen en afwerkingen. Alles om jou straks het ultieme thuisgevoel te bezorgen!

ONZE SPECIALISATIE

Zelfbouw is spannend, creatief en je kunt er een uitstekende prijs kwaliteitverhouding voor krijgen.

Ook is het een langdurig traject van zeker twee jaar, waarin heel wat moet gebeuren en op de juiste manier. Heb je al een kavel gekocht? In dat geval is het zaak dat jouw toekomstige droomhuis hier komt te staan. Zelfbouwarchitect Ofmaa ontwerpt én staat je bij tijdens het gehele bouwproces, inclusief nauwe samenwerking met de aannemer en hulp bij administratieve zaken.