Zelfbouwarchitect Ofmaa in Amsterdam

Zelfbouwarchitect Ofmaa is dé architect voor zelfbouw in Nederland

Zelfbouwarchitect Ofmaa in Amsterdam

Zelfbouwarchitect Ofmaa is dé architect voor zelfbouw in Nederland

Guido Schuurman:

“Grenzen opzoeken en ter discussie stellen.”

Zelfbouwarchitect Ofmaa is dé architect voor zelfbouw in Nederland, omdat wij én veel ervaring hebben met het ontwerpen van woningen én de ervaring hebben om als zelfbouwer onze eigen woning te bouwen. Gestationeerd in Amsterdam komen wij in heel Nederland. Iedereen die een eigen huis wil bouwen op een zelfbouwkavel is bij ons in uitstekende handen. Het ontwerp gaat in nauwe samenwerking met een deskundig team van adviseurs. Tevens ondersteunen wij u bij alle benodigde facetten van het bouwproces, van vergunningaanvraag tot hypotheekaanvraag. Met een zelfbouw woning ben je wel 30 tot 40 procent goedkoper uit vergeleken met een soortgelijk huis uit het reguliere aanbod. Tevens hebben wij ruime ervaring met Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

{

Wat vertellen onze klanten

Bij de start van het ontwerp voor onze zelfbouwkavel zochten we naar een partij die niet alleen mooi kon ontwerpen, maar ons ook kon begeleiden bij het opdrachtgeverschap zelf. Guido Schuurman en zijn team bleken bleken nou net die eigenschappen samen te voegen. Het is een team dat op vriendschappelijk niveau met jou je huis ontwerpt.

Dat heeft er niet alleen voor gezorgd dat we een mooi ontwerp en geweldige woning heb gekregen, maar ook dat we tijdens het traject met al onze vragen over financiering, planning en andere randzaken (waar we geen verstand van hebben) bij ze terecht konden.

Een full package voor een scherpe maar realistische prijs.

Erg blij en tevreden!

Matthijs Panhuis

Wat definieert Zelfbouwarchitect Ofmaa?

N

Ontwerp op maat

N

Do-It-Yourself mentaliteit

N

Bouwen binnen budget

N

Customized design

N

Altijd één vast aanspreekpunt

N

Onze opdrachtgevers helpen

N

Grenzen opzoeken en ter discussie stellen

N

Altijd een oplossing vinden

N

Afspraken nakomen

N

Technologische innovatie en vooruitgang