020-3313309 [email protected]
5,0 rating
14 april 2020

Bij de start van het ontwerp voor onze zelfbouwkavel zochten we naar een partij die niet alleen mooi kon ontwerpen, maar ons ook kon begeleiden bij het opdrachtgeverschap zelf. Guido Schuurman en zijn team bleken bleken nou net die eigenschappen samen te voegen. Het is een team dat op vriendschappelijk niveau met jou je huis ontwerpt.
Dat heeft er niet alleen voor gezorgd dat we een mooi ontwerp en geweldige woning heb gekregen, maar ook dat we tijdens het traject met al onze vragen over financiering, planning en andere randzaken (waar we geen verstand van hebben) bij ze terecht konden.
Een full package voor een scherpe maar realistische prijs.
Erg blij en tevreden!

Matthijs Panhuis
5,0 rating
13 oktober 2018

Zelf ben ik vijfentwintig jaar actief als meubel en interieurbouwer, nu eindelijk een keertje mijn eigen huis bouwen. Zou je denken dat ik dat wel zou kunnen, nou helemaal niet dus. Zonder de steun en begeleiding van Guido was het niets geworden. Hij en het team van specialisten achter hem zijn onontbeerlijk gebleken. Steeds werd ik gered uit de chaos die ik zelf creëerde en bracht hij het overzicht terug met duidelijke verslagen en aktiepunten.

Ruut Evers